NYHET GET RAW/DIG

Publisert av Cecilie Marie Vedvik den

En herlig nyhet i nettbutikken! 

Vi har lenge kost oss med disse herlige barene! De smaker kjempedigg og er fulle av herlige ingredienser som nøtter, bær og havre. 

De er laget med rene ingredienser som er minimalt prosessert og er helt fri for raffinert sukker. Et flott alternativ til alt annet som finnes i snackshylla. 

Jeg må si disse barene også kommer godt med hvis du ammer. Personlig synes jeg det var deilig å ha disse barene lett tilgjengelig, som kan spises med én hånd og som faktisk gjør deg mett. De er laget med godt innhold av fett og protein som sørger for et mer stabilt blodsukker og gjør at du ikke blir sulten igjen med en gang, som mye annen snacks har en tendens til å gjøre. 


Get Raw ble startet i Sverige av mor og datter Ulrika og Carolina Rosén som ønsker en endring i matindustrien for det bedre. Etter deres først smak på raw food i 2012, innså de at det var fullt mulig å lage noe man kan nyte og kose seg med med god samvittighet. De var begge leie av snacks som var fulle av junk, tomme kalorier og ingen næring. Og som kun fører til overspising, dårlig helse, og for mange avhengighet av mat. Dette var starten på en ny misjon: Å endre snackhyllene og bidra til å gjøre denne delen av  matindustrien til noe bedre.


Dette er vi stolt av å kunne videreføre til våre kunder og håper dere nyter de like mye som vi gjør <3 


Vi pleier å dele baren i flere biter, og nyter den sammen :) Denne er virkelig perfekt for lengre bilturer, har vært en liten redning for oss.

Nyere innlegg →