Om oss

 

 

Velkommen inn i dette universet!

 


Litt om oss. Jeg er Cecilie, skaperen av Min Spire, men mest av alt er jeg mamma til to små fantastiske skapninger Ella og Alba. Sammen med min støttende parter, Petter, har vi utviklet Min Spire til et merke som blir anerkjent og brukt av familier i hele landet. 
Denne reisen startet da Ella skulle starte med fast føde. Jeg synes det var vanskelig å finne god inspirasjon til hjemmelaget mat til de små, og oppskrifter som virkelig nærer godt. Med en bachelor i ernæring følte jeg en trang til å opprette instagramprofilen @min.spire for å dele med dere, spre kunnskap og inspirasjon. 
Underveis var det produkter jeg savnet på markedet, og tok saken i egne hender. Resultatet ble knallbra! Får så mange gode tilbakemeldinger på at dere er fornøyd, og det er så utrolig stas! 

Vi streber etter å tilby nøye gjennomtenkte produkter som representerer det beste innen kvalitet og sikkerhet. I vårt univers fokuserer vi på å tilby produkter som er både trygge og effektive, samtidig som de er helt fri for skadelige kjemikalier. Vi setter standarden høyt for å sikre at hver eneste vare vi tilbyr, oppfyller våre strenge kriterier for kvalitet og helse. Hos oss kan du være trygg på at du får det beste av det beste.

Tusen takk til hver og en av dere som kjøper produkter og finner inspirasjon hos oss. Reisen fortsetter og vi utvikler nye produkter. Takk for støtte som har gjort drømmejobben virkelig - 
Takk for at vi kan bidra i deres reise med de små <3
Cecilie og Min Spire