Erbaviva

Publisert av Cecilie Marie Vedvik den

Erbaviva tilbyr førsteklasses økologiske mor og babyprodukter. Hver formel er unik og nærende, og er håndlaget med rene levende urter, essensielle oljer, og planteekstrakter til de høyeste standardene for økologisk sertifisering og bærekraft. 


Økologiske, ikke-GMO frø dyrkes i ren og næringsrik jord uten bruk av plantevernmidler, ugressmidler og syntetiske kjemikalier.  Etter innhøsting utvinnes botaniske ekstrakter, essensielle oljer og levende urter gjennom kaldpressing og dampdestillasjon. 

Produktene inneholder aktive planteekstrakter basert på deres sikkerhet og effekt. 


Huden er kroppens største organ og skadelige stoffer og kjemikalier som brukes i konvensjonell kosmetikk kan absorberes i blodet og forbli i vevet over lang tid. Den gjennomsnittlige kvinnen absorberer omkring fire kilo kjemikalier ved bruk av konvensjonell kosmetikk HVERT ÅR. I gjennomsnitt eksponeres barn for minst 27 skadelige kjemikalier gjennom konvensjonelle kroppspleieprodukter. 


Erbaviva er sertifisert USDA Organic, som er den høyeste standarden for økologisk i USA. Produktene er fri for farlige plantevernmidler, gjødsel og giftige kjemikalier, inkludert sulfater, PEG-er og andre hormonforstyrrende stoffer. 

 

← Eldre innlegg