Disse kjeksene har blitt en skikkelig favoritt!
Proppfulle av naturens superfrø, som hamp og chia gir en boost av gode fettstoffer (omega-3) og proteiner som støtter hjernens utvikling og kroppens helingsprosesser. Havremel og mandelmel gir komplekse karbohydrater som brytes sakte ned og gir langvarig energi. De er også fulle av fiber som booster de små dyrene i magen. samt antioksidanter og mineraler som magnesium, kalsium og jern.
Lag opp en runde sammen med dine kjære <3 Disse er også helt supre å lage opp til en venninne som er i barsel for litt ekstra omtanke og kjærlighet.
2.5 dl havremel
1 dl mandelmel
1 dl kokossukker
2 ss hampfrø
2 ss chiafrø
3 ss kakaonibs
1 ts bakepulver
1 ts vanilje
En klype salt
2 ss kokosolje
3 ss mandelsmør
1 dl mandelmelk/havremelk (annen melk)
Forvarm ovnen til 180 grader (varmluft) og kle et stekebrett med bakepapir.
Bland alle de tørre ingrediensene i en bolle og ha i resten av de våte ingrediensene - bland godt. Bruk hendene og form kuler - press de lett ned på stekebrettet. Stek midt i ovnen i 10-12 minutter til kjeksen er lett gyldne. Avkjøl (viktig)
Oppbevares i lufttett glass i kjøleskap inntil 2 uker.