Cookie Dough-kuler med Kikerter!

Cookie Dough-kuler med Kikerter!

Det er så kult at man kan bruke kikerter på denne måten.


De gir en myk og deilig konsistens – og er full av prebiotiske fibre som gir mat til de gode bakteriene i magen.

Sammen med nøtter, dadler og kokos blir det næringsrike små munnfuller som både barn og voksne liker.


Perfekte å lage sammen – og å spise rett fra kjøleskapet.

Du trenger:

  • 380 g kikerter (skylt og avrent)

  • 7–8 dadler (Medjool)

  • 2 dl cashewnøtter

  • 2 dl mandler

  • 1 dl kokosmasse

  • ½ ts vaniljeessens

  • en god klype salt

  • ca. 30 g mørk sjokolade (80 %), finhakket

Slik gjør du:

  1. Kjør nøtter og kokos til grovt mel i en food processor.

  2. Tilsett kikerter, dadler, vanilje og salt.
    Kjør til du får en jevn, klebrig deig.

  3. Hakk sjokolade i biter, tilsett i food processoren og puls et par ganger til det er godt blandet.

  4. Trill små kuler, og la dem stå kaldt en stund før servering.

Holder seg fint i kjøleskap, og kan fryses. (jeg liker de best frosne!) 

← Eldre innlegg Nyere innlegg →

Legg igjen en kommentar